VERZENDEN

VERZENDKOSTEN
Alle bestellingen boven de € 45,- worden in Nederland gratis thuis of bij een afleverpunt bezorgd. Onder de € 35,- berekenen wij € 5,00 leveringskosten.

Wilt u uw bestelling buiten Nederland laten bezorgen, gelden de internationale tarieven van DHL. Voor bestellingen buiten Nederland worden altijd verzendkosten berekend, ongeacht het bedrag van de bestelling. 

VERZENDING
Alle pakketten worden met DHL verstuurd en zijn voorzien van track & trace code, die u per email ontvangt. Op deze manier kunt u via internet uw pakket volgen. Dit geldt niet voor brievenbuspakjes.

Uw pakket wordt 1x aangeboden op het afleveradres. Indien het pakket niet kan worden afgeleverd, gaat het pakket naar een afhaalpunt bij u in de buurt (dit wordt aangegeven door de vervoerder), hier kan het pakket nog gedurende 1 week worden afgehaald. Als het pakket binnen die termijn niet is opgehaald, komt het retour naar ons. Indien gewenst, kunnen wij het pakket uiteraard opnieuw naar u verzenden, echter dan zijn wij wel genoodzaakt de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen.

Bezorgtijden
De bezorgtijd in Nederland is in de regel 1 werkdag, uitzonderingen daar gelaten. Door omstandigheden (grote drukte of onderbezetting vervoerder) kan het voorkomen dat bezorging 2 werkdagen duurt.

Bestellingen geplaatst op vrijdag (na 13:00 uur), zaterdag en zondag worden in de regel op dinsdag bezorgd.

Ten aanzien van de levering naar een huisadres in Nederland kunt u kiezen voor een aantal opties, zoals:
– Avondlevering. Het pakket wordt dan op de eerstvolgende werkdag tussen 17.30 en 21.30 uur bij u thuis bezorgd.
– Niet bij de buren afleveren.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten leveren bij een DHL afhaalpunt naar keuze. 

OPHALEN
Er is geen mogelijkheid de bestelling op te halen bij Wel Zo Natuurlijk.

Retourneren

U heeft een “afkoelingsperiode” van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt (indien het product een garantie seal heeft mag deze niet verbroken zijn) en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag van het product binnen 14 dagen crediteren.
Wij verzoeken u gebruik maken van onderstaand retourformulier.