Een gezond lichaam begint, naast een gezonde geest, bij een goede weerstand. Je weerstand is jouw afweersysteem dat continu bezig is om de boel fysiek op orde te krijgen en te houden. Je a-specifieke en specifieke afweer zijn de ridders, soldaten en spionnen in je lichaam die er alles aan doen om jou gezond te houden.
Ze detecteren indringers (lichaamsvreemde stoffen), sporen ze op en vernietigen deze op vernuftige wijzen.

Soms kan dit fanatieke leger wel wat extra hulp gebruiken. Zoals bijvoorbeeld in de winter. Virussen grijpen om zich heen, de donkere dagen geven vaak niet bepaald een mentale oppepper en door kou en tocht word je ontvankelijker voor een bacteriële en/of virale besmetting. Virussen gaan slim te werk (ook al worden ze als niet-levend bestempeld), ze kunnen cellen op slinkse wijze hijacken om zichzelf daarin te vermeerderen en vervolgens te verspreiden door het lichaam. Bepaalde typen kunnen zich zelfs schuil houden voor het afweersysteem. Tea Tree essentiële olie zou wat mij betreft in elke huisapotheek thuishoren. Zo helpt tea tree je weerstand te verhogen, werkt het ontsmettend en ontstekingsremmend.

Essentiële olie Tea Tree

Maar één van de belangrijkste eigenschappen is dat tea tree bacteriën, schimmels, parasieten en zelfs virussen het lichaam uit drijft!

Verhoog je weerstand met een kuur van 2 weken: 3 druppels tea tree essentiële olie en citroen essentiële olie en 1 druppel jeneverbes essentiële olie, vermengen met honing door je thee. 
Et voilà, één van jouw natuurlijke medicijnen om de winter goed door te komen.

Ook honden vinden veel baat bij deze weerstandsbooster. 
Neem voor de duur en dosering contact met mij op