Hier vind je de privacy verklaring van Wel Zo Natuurlijk.
Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Wel Zo Natuurlijk.
Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Wel Zo Natuurlijk

Wel Zo Natuurlijk is een webwinkel dat natuurgeneeskundige producten verkoopt en op het gewenste adres bezorgd. Daarnaast geeft Wel Zo Natuurlijk ook adviezen en/of informatie over de producten of het gebruik ervan, wanneer iemand dat wenst.
Als je vragen hebt over deze privacy verklaring dan kun je contact opnemen met:
info@welzonatuurlijk.nl
Cornelis van der Lijnstraat 1
2593 NC Den Haag
KvK: 63673956
BTW: NL 182346912B01
Wel Zo Natuurlijk is een eenmanszaak en wordt gedreven door Gitta de Vries.

Opslag

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Wel Zo Natuurlijk, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@welzonatuurlijk.nl.
Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Wel Zo Natuurlijk via mail, dan worden die contactgegevens die jij meestuurt, opgeslagen op de mailserver.

Plichten

Jouw persoonsgegevens worden door Wel Zo Natuurlijk verwerkt, met als doel de gekochte producten te kunnen leveren.
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Zo is jouw adres nodig om jouw bestelling op te kunnen sturen. Zonder deze gegevens, kan Wel Zo Natuurlijk immers geen bestelling opsturen.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Wel Zo Natuurlijk. Deze worden hieronder toegelicht.
Het versturen van de bestelling.
Om de bestelling te kunnen versturen vraagt Wel Zo Natuurlijk  jouw contactgegevens aan te leveren.
– Voor – en achternaam (optioneel Bedrijfsnaam)
– Adres (verzend en/ of factuuradres)
– Telefoonnummer
– E-mail adres
– Betalingsgegevens
Dit kan worden doorgegeven in de bestelprocedure via het formulier ‘Factuurgegevens’, via het Contactformulier op de site of rechtstreeks via het e-mail adres van Wel Zo Natuurlijk. Het is een optie om de bestelling via online bankieren met iDEAL te betalen. Als je deze optie kiest, dan vraagt Wel Zo Natuurlijk jouw IBAN nummer.


Rechten

Je hebt het recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke Wel Zo Natuurlijk van jou ontvangen heeft. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door Wel Zo Natuurlijk of door (één van) de verwerker(s). Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door Wel Zo Natuurlijk te laten overdragen aan jou zelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij.
Je hebt altijd het recht om jouw toestemming in te trekken, voor het door Wel Zo Natuurlijk laten verwerken van jouw persoonsgegevens.
Om bovenstaande verzoeken te plaatsen, of om een klacht in te dienen, kun je contact opnemen met info@welzonatuurlijk.nl
Als je vindt dat Wel Zo Natuurlijk niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via deze link.

Beveiliging

Jouw bezoek aan de website wordt beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Wel Zo Natuurlijk privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Ontvangers

Wel Zo Natuurlijk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wel Zo Natuurlijk geeft geen persoonsgegevens door aan andere partijen of partijen waarmee geen verwerkersovereenkomst mee is afgesloten. Middels een verwerkingsovereenkomst worden de nodige afspraken gemaakt om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen.
Ontvangers van jouw informatie zijn:
Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp.
Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
Antagonist
De e-mail en website worden gehost bij Antagonist. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist.
Mollie Payments
De iDEAL betalingen worden  gefaciliteerd door Mollie Payments, alleen de noodzakelijke persoonlijke gegevens worden verstrekt.
Meer over Mollie vind je hier.
Bloesem Remedies Nederland
Producten die niet op voorraad zijn, worden op verzoek van Wel Zo Natuurlijk rechtstreeks verstuurd naar het gewenste adres vanuit de distributeur; Bloesem Remedies Nederland. Meer over Bloesem Remedies Nederland vind je hier.

Privacybeleid van derden

Links die zijn opgenomen op de website van Wel Zo Natuurlijk kunnen doorverwijzen naar een andere website. Wel Zo Natuurlijk kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de wijze waarop deze partijen omgaan met persoonsgegevens. Het advies is om je altijd op de hoogte te laten stellen van het privacybeleid van deze partijen, of om contact met hen op te nemen voor een nadere toelichting op hun beleid rond het gebruik van persoonsgegevens.

 Geautomatiseerde besluitvorming

Wel Zo Natuurlijk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

 Cookies

Wel Zo Natuurlijk maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. Wel Zo Natuurlijk gebruikt cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. Je kunt deze cookies uitzetten via jouw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief aantasten.

 Vragen?

Heb je verder vragen, neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens. Wel Zo Natuurlijk helpt je graag verder!
info@welzonatuurlijk.nl
Cornelis van der Lijnstraat 1
2593 NC Den Haag
KvK: 63673956
BTW: NL 182346912B01