Hallo! Mijn naam is Gitta, oprichtster van Wel Zo Natuurlijk.
Mijn grote passie en doel is om met Wel Zo Natuurlijk de bereikbaarheid naar natuurgeneeskunde te vergroten. Daarom ben ik Wel Zo Natuurlijk gestart!
Natuurgeneeskunde is een verzamelnaam voor verschillende therapieën die preventief en ondersteunend de gezondheid bevorderen. In de natuurgeneeskunde wordt er vanuit een holistische visie gekeken. Er wordt naar het hele wezen gekeken, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat er een behandeling voorgesteld kan worden afgestemd op het individu.  Het onderhouden van gezondheid vind ik minstens zo belangrijk. Preventief onderhoud aan jouw fysieke of mentale gezondheid zou eigenlijk net zo gewoon moeten zijn als elke dag je tanden poetsen. Het helpt je om een disbalans in een eerder stadium te herkennen. Door verstedelijking, veeleisendheid en onze prestatiemaatschappij zijn veel mensen door de jaren heen steeds verder van de natuur geraakt en hebben hierbij hun dieren meegenomen. Ook dieren zijn daarom vaak gebaat bij natuurgeneeskundige oplossingen. Met de juiste maatregelen en eventueel middelen kan natuurgeneeskunde een mooie ondersteunende of genezende rol spelen wanneer er al een ziekte proces aan de gang is, of het helpt ziekte tijdig te signaleren of te voorkomen.
Ik zie hiermee een brug tussen natuurgeneeskundige en reguliere therapieën. Zo kunnen beide therapieën, na overleg, vaak prima naast elkaar gevolgd worden. Met Wel Zo Natuurlijk wil ik deze brug dan ook slaan.
Ik geef graag persoonlijk advies over de producten en het gebruik ervan. Neem dus bij vragen gerust contact met mij op!