Wat zijn Orchid Airsprays?

Orchid sprays zijn gemaakt van heerlijk geurende en 100% pure essentiële oliën en krachtige bloesem remedies, welke een helend effect hebben in de omgeving waar ze gebruikt worden. De sprays helpen om vastzittende energieën in de omgeving of je persoonlijk energieveld te reinigen, te transformeren of te beschermen.
Orchid en Bloesem Remedies Nederland hebben deze sprays gezamenlijk ontwikkeld, gericht op verschillende thema’s.
Je kunt de sprays om je heen, voorzichtig om je dieren, in de auto, het huis, kantoorruimte, behandelruimtes, wachtkamer, etc. sprayen.

Orchid maakt ook bloesem remedies, gemaakt van wilde orchideeën in het noorden van Zweden door Lisa Sandberg. Deze remedies zijn gemaakt via de buigmethode. De bloemen worden niet geplukt en kunnen nadat de remedies is gemaakt verder groeien.
BESCHERMING 
De Bescherming Formule zorgt dat de ruimte om je heen alleen van jou is. Je kunt de spray gebruiken wanneer mensen te dicht bij je komen en je eigen grenzen versterkt moeten worden. Ze zorgt ervoor dat je de energie van andere mensen niet overneemt wanneer je op drukke plaatsen bent. Prettig voor op reis, beschermend in drukke kantoren en drukke steden of drukke omgevingen.
Door het gebruik van de spray krijg je inzicht in situaties waarin je je eigen grenzen moet versterken. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: duizendblad, gember, sinaasappel, bergamot en citroen. De bloesem remedies zijn: wilde bertram, engelwortel, wijnruit, kruidje roer-me-niet, mycena.

ONTSPANNING

Deze spray ontspant zowel het lichaam, als de ziel. Deze spray zorgt voor een sfeer van stilte en kalmte, waardoor je de diepere innerlijke vrede en rust kunt vinden. Door deze diepere ontspanning kun je op een eenvoudige manier je evenwicht weer terug vinden. Vooral goed na drukke werkzaamheden, bij onrust door alles wat er in je gedachte zit en nog moet gebeuren, voor rust na een drukke en inspannende dag en na stress, ruzies of conflicten. Deze ontspannings spray zorgt ervoor dat je beter in je ritme komt en daardoor ook je rustpunten weer kunt vinden. Goed ook voor een ontspannen sfeer in de huiskamer en voor de nacht in de slaapkamer, ook voor een goede nachtrust. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: kamille, mei roos, melisse, neroli. De bloesem remedies zijn: terra, integratie combinatie, cel-energie en purple flower.
KINDER MAGIE
De Kinder Magie spray is een extra hulp voor zowel je kinderen, als je innerlijke kinderen. Ze laat je ontspannen en ze geeft vertrouwen. Een klein beetje om je kind of om jezelf heen sprayen geeft een verbinding met het innerlijk en het gevoel van er te mogen zijn. Het kind kan de steun van de ouder gaan ontvangen en komt op deze manier beter in zijn/haar evenwicht. Spray je kinderen voor of na school. Wanneer ze stress hebben, wanneer ze verdrietig of boos zijn. Goed voor drukke en onrustige kinderen. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: sinaasappel, mandarijn, benzoë, vanille en grapefruit. De bloesem remedies zijn: slaapmutsje, klaproos, reuzenbalsemien, terra en aarde bescherming.
​JOY
Joy creëert een positieve en vreugdevolle sfeer om je heen. Kan zowel voor je alleen gebruikt worden, als in gezelschap van anderen. Joy kan worden gebruikt om de stemming te verbeteren en helpt met het verminderen van spanning tijdens stress. De geur verbetert de stemming, geeft vreugde en laat  je positief in het leven staan. Spray een klein beetje over het hoofd en adem rustig in, of spray in de ruimte waar je je op dat moment bevindt. Bevat biologische essentiële oliën van  o.a.: sinaasappel, bergamot, basilicum en peper zwart. De bloesem remedies zijn zonnebloem en slaapmutsje.

WILDE VROUW

De Wilde Vrouw is een bloesem remedie spray die gemaakt is om je de inspiratie te geven om te kijken en te luisteren naar je vrouwelijke kant en om die naar buiten te brengen. Geeft je de tijd en de ruimte om naar je eigen gevoelens te luisteren. Door in je innerlijk plaats te maken voor je vrouwelijke kwaliteiten, zullen die zich ook manifesteren in je uiterlijke wereld. Kan door mannen en vrouwen gebruikt worden. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: roos en neroli. De bloesem remedies zijn: engelwortel, klaproos, teunisbloem, stinkende gouwe.
LIEFDE
Versterkt de liefde voor jezelf. Ze creëert een innerlijke ruimte, die in evenwicht is met het ritme van je hart. Wanneer deze ruimte voor jezelf sterk genoeg is helpt de Love Formula je deze liefde naar buiten te zetten. Ze helpt je om je hart te openen voor jezelf en als een resultaat hiervan leer je liefde te geven en liefde te ontvangen zonder jezelf te ontkennen. Bevat de  biologische essentiële oliën van o.a.: jasmijn, mei roos, rozengeranium, sandelhout, tuberoos en ylang ylang. De bloesem remedies zijn: Liefde en slaapmutsje.

REINIGING
De Reiniging Formule helpt je om oude en/of ongewenste energieën te verwijderen. Goed om bij therapeutisch werk te gebruiken, speciaal goed om je ruimte te reinigen na een consult. Wanneer je veel mensen ontmoet en hun energieën overneemt kun je er een snelle “douche” mee nemen om weer in je centrum te komen. Je kunt de spray ook gebruiken in een omgeving waar veel mensen voor jou geweest zijn, zoals hotelkamers. Je kunt met de spray de ruimte reinigen van niet gewenste energieën. Werkt uitstekend om een stoel te reinigen, waar iemand anders op heeft gezeten of voor het reinigen van je bed in een hotelkamer. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: basilicum, ceder, rozemarijn, engelwortel en citroen. De bloesem remedies zijn komkommerkruid, reuzenbalsemien, vogelmelk, pepermunt.

Orchid Set AirspraysOrchid Airspray Joy=”0.3″]