Bloesemremedies systemen – handgemaakt met respect voor de natuur


Hier vind je bloesemremedies in de webwinkel

Alaska Flower Essences
Alaska bloesem remedies, edelsteen remedies, omgevingsremedies en combinatiesprays door Steve Johnson
Australian Bush Flower Essences
De Australische Bush Essences vervaardigd door Ian White vertegenwoordigen vitaliteit en kracht van dit unieke continent met bloesem remedies, combinatie remedies en white light remedies.
Bloesem Remedies Nederland
Krachtige (nieuwe tijd) bloesem remedies met een diep werkingsgebied, geprepareerd door Bram Zaalberg in Nederland, België Duitsland en Zwitserland, maar ook in Alaska en Brazilië.
Deva Bloesem Remedies
Gebaseerd op de methode van Dr. Edward Bach, vervaardigd in Frankrijk middels een zuiver maakproces.

 

F.E.S. Flower Essences
Bloesem remedies en massage olien van de Calofornische Flower Essence Services (F.E.S.), wordt gezamenljk geleid door Richard Katz en Patricia Kaminski.
FIndhorn
Bloesem remedies, elementale remedies en esotherische remedies gemaakt in Findhorn, Schotland.
Hawai Essences
Bloesem – en natuurremedies geprepareerd door Jane Bell in samenwerking met de Hawaiiaanse natuur.

 

Healing Herbs
De 38 oorspronkelijke door dr. Bach ontdekte remedies zijn met liefde en handmatig geprepareerd door Julian en Martine Barnard. Het zijn engelse remedies uit de streek waar dr. Bach zelf ook woonde. Lees hier meer over de remedies.
Himalaya Remedies
Bloesem remedies en chakra remedies geprepareerd in de Himalya door Tanmaya.
Living Light Edelsteen Remedies
Energetische geneeskunde gemaakt van edelstenen voor zelfgenezing, transformatie en het bevorderen van de emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

 

Spirit in Nature
Bloesem remedies ontwikkeld aan de voet van de Sierra Nevada Mountains net ten Noorden van Nevada City, Californië, door Lila Devi.
Orchid
Bloesem remedies gemaakt in samenwerking met wilde orchideeën uit Zweden door Lisa Sandberg. Orchid sprays zijn gemaakt om je te helpen om met de uitdagingen van elke dag om te gaan. Ze geven je ruimte, waardoor je in je eigen centrum kunt zijn en zo je energie kunt herstellen. Door het gebruik van de spray kan nieuwe genezende energie binnenkomen, er zal zich een beschermend energieveld rondom je vormen met de kwaliteit van de gebruikte spray. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesem remedies in de omgeving waarin ze gebruikt zijn. Alle sprays bevatten meerdere bloesem remedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% pure essentiële oliën. Door de kwaliteit van de bloesem remedies in de sprays wordt vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook vastzittende en toxische energie in de omgeving transformeren.
Pacific Sea Essences
Een geschenk van de zee; remedies gemaakt uit de oceaan bij de Pacific Northwest. De remedies worden bereid uit planten en zeedieren die groeien of leven aan de bij eb droogvallende kuststrook en worden gemaakt op de plek waar ze gevonden worden. Tijdens dit proces wordt geen leven vernietigd. De remedies hebben een heel andere energie dan de bloesem- en edelsteenremedies. Terwijl de bloesems uit een etherische, vriendelijke, dansende zachte energie bestaan die subtiele veranderingen bewerkstelligen en de effectiviteit van de edelstenen veel te maken heeft met hun kleuren en kristalstructuren, werken de zee-remedies duidelijk op transformaties in het bewustzijn.
Perelandra
Bloesem remedies gemaakt van de bloembladeren van groenten, kruiden en bloemen die geteeld zijn in de Perelandra tuin door Machaelle Small Wright Tevens soil-ceaning methode voor het energetisch reinigen van bodem en omgeving.
Platbos
African Tree Essences gemaakt door Melissa Saayman Krige voor het versterken van de emotionele balans en de eenheid van het bestaan.
Yana
Chakra remedies voor doorstroming van de chara’s en kinder remedies speciaal voor kinderen die te maken hebben met thema’s zoals pesten of gepest worden, faalangst, concentratieproblemen, scheiding, (hoog)gevoeligheid of van school veranderen.